9/10/09

«Γαλάζια» μαχαίρια στη ΣΕΚΑΠ


ΒΕΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΕ ΠΟΥ ΣΥΓΚΑΛΕΙ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Μετά την εκλογική και κυβερνητική κατάρρευση της Ν.Δ. ως ντόμινο πλέον άρχισε η κατάρρευση και των διοικήσεων που είχαν διορισθεί από τον κομματικό χώρο.
Μέσα σε αυτό το κλίμα και η ΣΕΚΑΠ με πρωταγωνιστές τους κ.κ. Παππά και Ράπτη που πλέον κανείς δεν στηρίζει ο ένας τον άλλο και που φυσικά βρίσκονται σε κατάσταση ακραίου εκνευρισμού μιας και δεν μπορούν να ολοκληρώσουν όλα όσα θέλανε επι ημερών τους στην πολύπαθη καπνοβιομηχανία.

Ο κ. Ράπτης, κατηγορεί τον κ. Παππά για διγλωσσία «αφού έβαλε την υπογραφή του, δεν μπορεί να την ανακαλεί και να επανέρχεται να κάνει τι…»
Ο κ. Παππάς, κατηγορεί τον κ. Ράπτη ότι «προσπαθεί να περάσει τα ρουσφέτια του, χωρίς να υπολογίζει κανέναν…»
Και στη μέση όλων αυτών η καπνοβιομηχανία και οι εργαζόμενοι, όπως και το μέλλον όλων αυτών!

ΡΑΠΤΗΣ: «ΟΛΑ ΣΥΝΝΟΜΑ…»
Για τον κ. Ράπτη, αντιπρόεδρο της ΣΕΚΑΠ «δεν υπάρχει κανένα θέμα παρανομίας. Έπρεπε να αναβαθμίσουμε στελέχη και εργαζόμενους, που δεν ήταν δυνατόν ως βοηθοί να χειρίζονται τομείς και μηχανήματα ευθύνης. Τόσο εγώ όσο και το διοικητικό συμβούλιο πράξαμε το αυτονόητο…»
Αρνήθηκε τις όποιες κατηγορίες του προσάπτουν για τον γιό του που εργάζεται στην βιομηχανία, λέγοντας: «Δηλαδή ο γιός μου είναι το πρόβλημα; Έχει τις προϋποθέσεις και του αλλάξαμε τμήμα για να προσφέρει με τις γνώσεις του στην εταιρία. Να αφήσουν ήσυχο το παιδί μου και να μη το ανακατεύουν στις πολιτικές κόντρες…»

ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
Η Αγροτική Τράπεζα, μία εκ των μεγαλομετόχων αλλά και «πηγή» για την ΣΕΚΑΠ απέκλεισε κάθε ενέργεια των μελών της παρούσας διοίκησης, ζήτησε να «πέσουν τα μολύβια» και συγκαλεί έκτακτη γενική συνέλευση στις αμέσως επόμενες ημέρες (σ.σ. η ημερομηνία θα ορισθεί και θα γίνει αποδεκτή σήμερα πιθανώς).
Όπως έγινε γνωστό, όλα όσα έχουν συμβεί, έφτασαν στον υπο παραίτηση διοικητή της ΑΤΕ κ. Μηλιάκο, που δεν θέλει σε καμία περίπτωση επι ημερών του να συμβεί το παραμικρό και μάλιστα ενόψει αποχώρησής του από την Τράπεζα.

ΦΟΒΟΙ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΩΝ
Όλα πλέον τα μέλη της σημερινής διοίκησης ζουν υπό τον φόβο του καταλογισμού ευθυνών άρα και πιθανών οικονομικών προστίμων – αν προκύψει ζημία από τις ενέργειές τους ή αποφάσεις τους – γεγονός που φαίνεται να είναι δεδομένο από τις προθέσεις του ΠΑΣΟΚ που διαμηνύει προς πάσα κατεύθυνση δια του Γραμματέα του Αχ. Τσαρτσάρα «δεν θα ανεχθούμε άλλες παραβάσεις. Αρκετά πέρασαν εις βάρος της βιομηχανίας επι ημερών των ανθρώπων του κου Κοντού. Ηρθε η ώρα να σταματήσουν. Θα αποδοθούν ευθύνες αν και όποιες υπάρχουν…»

ΠΑΝ. ΠΕΝΤΖΟΥΡΙΔΗΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια: