18/9/09

Επιχείρηση «καθαρά χέρια» στη Ν.Δ.


ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

Με στόχο να διασωθεί η ιστορία της παράταξης που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, στελέχη της Ν.Δ. που δεν κατείχαν καμία θέση επί κυβερνήσεως από το 2004 έως σήμερα, αναλαμβάνουν πρωτοβουλία αμέσως μετά τις εκλογές, για να υπάρξουν εκκαθαρίσεις σε όλα τα επίπεδα και ξαναπάρει το κόμμα την πορεία που του αρμόζει.

Όπως τόνισε αποκλειστικά ένα από τα στελέχη της κίνησης αυτής στη «Θ» «θέλουμε η Ν.Δ. να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, όπως γινόταν όλα τα προηγούμενα χρόνια, εμπνευσμένοι όλοι μας από τις αρχές και τις αξίες του ιδρυτή μας Κωνσταντίνου Καραμανλή, του Εθνάρχη, που κάποιοι σήμερα, τον έχουν ξεχάσει…»
Όπως σημειώνει το ίδιο στέλεχος «η ώρα αυτή, είναι ώρα ευθύνης. Δεν μπορούμε να κάνουμε απολογισμό, ούτε να λιποτακτούμε, ούτε όμως και να θυσιάζονται «Ιφιγένειες» όταν κάποιοι άλλοι, τόσο καιρό με κυβέρνηση δική μας, έκαναν ότι έκαναν εις βάρος ακόμη και του ίδιου του λαού που μας επιστεύθηκε τη διακυβέρνηση της χώρας…»

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Κανείς, από τα προαναφερόμενα στελέχη δεν επρόκειτο να κάνει τίποτα εν μέσω εκλογών, όμως δεσμεύονται και δίνουν υπόσχεση «ότι μετά τις εκλογές δεν θα μείνει τίποτα όρθιο από τη σήψη που έχει δημιουργηθεί και μπει στο κόμμα… Δεν είναι δυνατόν να ντρεπόμαστε να λέμε ότι είμαστε νεοδημοκράτες, δεν είναι δυνατόν να αγωνιστήκαμε για μια παράταξη που πάντα είχε ως προτεραιότητα το έθνος και τη χώρα και κάποιοι την μετατρέψανε σε… παραμάγαζο προσωπικών τους επιδιώξεων και σκοπιμοτήτων…»

ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ
Σε ερώτηση της «Θ» αν και κατά πόσο συμφωνούν με τα όσα δημοσιεύονται στον τύπο για το όλο θέμα της παραμονής Κοντού, αλλά και της μη αποδοχής κάποιων να μπουν στο ψηφοδέλτιο, τα στελέχη της κίνησης στη Ν.Δ. τόνισαν ξεκάθαρα «δεν μας αντιπροσωπεύουν λογικές καταγγελιών και αφορισμών. Δεν μας αγγίζουν διαφωνίες και προσωπικές κόντρες. Εμάς μας ενδιαφέρει το μέλλον της Ν.Δ. και μόνο. Εμείς δεν χαιρόμαστε στην αναμπουμπούλα, όπως κάνουν άλλοι πολιτικοί… «λύκοι»»!

ΕΠΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΟΙ
Εν τω μεταξύ έκαναν – όπως αναμένονταν άλλωστε – την εμφάνισή τους οι άνθρωποι του Κων/νου Μητσοτάκη σε ολόκληρη τη χώρα, κάτι που συνέβη και στην Ξάνθη.
Ήδη τα τηλέφωνα έχουν «ανάψει», μιας και φαίνεται να ξεκίνησε η μετά – Καραμανλή εποχή στην κυβερνώσα παράταξη.
Σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες της «Θ» «αμέσως μετά τις εκλογές και ανάλογα με τη διαφορά ήττας από το ΠΑΣΟΚ, θα τεθεί άμεσα ζήτημα προσώπων στη ΝΟΔΕ Ξάνθης…»

Εν αναμονή εξελίξεων λοιπόν…
ΠΑΝ. Β. ΠΕΝΤΖΟΥΡΙΔΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: