18/11/09

Τρίτο και τελευταίο… επεισόδιο της μεταφοράς των ΔΟΥ της Ξάνθης


Η «ΚΑΤΑΘΕΣΗ» ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ «ΟΙΚΙΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ»


Κλείνει μάλλον ο κύκλος του ζητήματος της μεταφοράς των οικονομικών υπηρεσιών της Ξάνθης και οι ενστάσεις που με πρωταγωνιστές τους οδηγούς φορτοταξί κατατέθηκαν.
Συμπληρωματικά στα δύο προηγούμενα δημοσιεύματα της «Θ» έρχονται οι δηλώσεις της εταιρίας που ανέλαβε την μεταφορά των ΔΟΥ, δια στόματος του ιδιοκτήτη της κ. Γεώργιου Ζαχαρέα.
Απαντώντας στο «κρίσιμο» ερώτημα της υπόθεσης, ο κ. Ζαχαρέας λέει: «Είμαστε μια εταιρία που δραστηριοποιείται και συνεργάζεται με δεκάδες άλλες σε όλη τη χώρα. Η πληροφορία για την μετακόμιση των ΔΟΥ της Ξάνθης μάς δόθηκε από μεταφορική εταιρία της πόλης, με την οποία έχουμε συνεργαστεί στο παρελθόν. Η εν λόγω εταιρία –που είχε ενημερωθεί- μας έδωσε την πληροφορία και συνεργαστήκαμε και αυτή τη φορά με αυτήν, η οποία μας βοήθησε έτσι ώστε να μην ξεφύγουμε στα κοστολόγια».
Ο κ. Ζαχαρέας δίνει την ταυτότητα της εταιρίας του και ταυτόχρονα απαντά σε κάποια ερωτήματα που διατυπώθηκαν στα δύο προηγούμενα δημοσιεύματά μας: «Είμαστε μια εταιρία που εξειδικεύεται ως προς την μετακόμιση –και όχι μόνο μεταφορά- ξεκινώντας από ξεμοντάρισμα επίπλων και συνδέσεις ηλεκτρονικών υπολογιστών και φτάνοντας μέχρι τα αρχεία, που είναι και το δυσκολότερο να βγουν και να μπουν όπως πρέπει. Δραστηριοποιούμαστε δώδεκα χρόνια στον χώρο και ως προς τις οικονομικές υπηρεσίες, έχουμε να επιδείξουμε έξι μεταφορές με πιο πρόσφατη αυτή της Κατερίνης». Ο ιδιοκτήτης της «Οικία Μετακομίσεις» επισημαίνει επιπροσθέτως ως προς τη διαδικασία: «Για να πάρει κανείς τέτοια έργα, υπάρχουν όροι και χρειάζεται κάποια δικαιολογητικά. Μεταξύ άλλων θα πρέπει ν’ αποδείξει τι έχει κάνει στο παρελθόν, αλλά και να έχει και το ανάλογο προσωπικό».
Τέλος, ο συνομιλητής μας από τη Θεσσαλονίκη, στέκεται στον χαρακτηρισμό «ξένη εταιρία» έτσι όπως διατυπώθηκε από τους οδηγούς φορτοταξί, τονίζοντας «δεν είμαστε ξένοι, είμαστε Έλληνες» και καταλήγοντας: «Με δέσμευση του πρωθυπουργού κ. Παπανδρέου, μέχρι το 2010 όλοι οι διαγωνισμοί του δημοσίου –ακόμη και οι πρόχειροι- θα αναρτώνται στο διαδίκτυο. Εμείς δουλεύουμε με το interner και είναι κάτι που το επιδιώξαμε. Είναι αγώνας δικός μας μαζί με διάφορους άλλους κλάδους, έτσι ώστε να έχουμε τη δυνατότητα να ενημερωνόμαστε και να παίρνουμε μέρος σε διαγωνισμούς».
Θοδωρής Μπακάλης

Δεν υπάρχουν σχόλια: