16/9/09

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Κώστας Ζαγναφέρης: «Δεν θα είμαι υποψήφιος»

Αποκλειστική δήλωση στη «Θ»: «Δεν θα είμαι υποψήφιος»


Η ΡΗΓΙΛΛΗΣ ΔΕΝ «ΕΠΑΙΞΕ» ΤΙΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΖΑΓΝΑΦΕΡΗ

-Τινάζει στον αέρα το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. διατηρώντας έντονη πικρία για το άδειασμα που επιχειρήθηκε σε βάρος του
-Πανικός στη ΝΟΔΕ που ψάχνει αγωνιωδώς για λύση ανάγκης

Παρά την επίσημη ανακοίνωση του ονόματός του από την Ρηγίλλης το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, ο Κώστας Ζαγναφέρης τινάζει κυριολεκτικά στον αέρα το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. τοπικά, αρνούμενος να είναι υποψήφιος για λόγους που εξηγεί αποκλειστικά στη «Θ».

Ο πολιτευτής της Ν.Δ. είχε καταστήσει σαφές, ότι θα δέχονταν να μετέχει σε ένα ψηφοδέλτιο, με την προϋπόθεση μη συμμετοχής του Αλέκου Κοντού για τους ευνόητους λόγους, διαβεβαίωση που έλαβε εμμέσως πλην σαφώς από την Ρηγίλλης, πλην όμως δεν τηρήθηκε…
Με το ίδιο σκεπτικό άλλωστε αρνήθηκε να συμμετέχει στο ίδιο ψηφοδέλτιο και ο έτερος πολιτευτής Φίλιππος Τσαλίδης, ο οποίος αναμένεται να αναφερθεί σ’ αυτήν του την απουσία, με συνέντευξη τύπου που θα παραχωρήσει προσεχώς (όπως εκμυστηρεύτηκε στον φιλικό του τύπο).

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗ ΝΟΔΕ

Με το που γνωστοποιήθηκε η άρνηση Ζαγναφέρη, ξεκίνησε μία μαραθώνια προσπάθεια μετάπεισής του, ενώ στην τοπική ΝΟΔΕ επικράτησε και συνεχίζει να επικρατεί ΠΑΝΙΚΟΣ, αφού σήμερα το βράδυ εκπνέει και τυπικά η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων στο Πρωτοδικείο.
Τούτο σημαίνει, ότι με την αποχώρηση Ζαγναφέρη, αρχίζει ο κύκλος της αναζήτησης τρίτου υποψηφίου και η κατάθεση των απαραίτητων δικαιολογητικών για τη νομιμοποίηση της υποψηφιότητάς του.

ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ…

Εντούτοις οι υπόλοιποι υποψήφιοι, Κοντός – Ανδρέου - Μπουδούρ και Ζεϊμπέκ ετοιμάζουν το υλικό και τα γραφεία τους για την εκλογική μάχη.
Ήδη οι δύο από τους τέσσερις έχουν εκδώσει δηλώσεις και αναμένεται η δήλωση του Αλέκου Κοντού.
Πάντως αυτές οι εκλογές για τη Ν.Δ., κατά γενική ομολογία, είναι οι πιο κρίσιμες και εξαρτούν κατά πολύ τη συνοχή της παράταξης…

«Θ»


Δεν υπάρχουν σχόλια: