7/7/09

Τιμή στον Αναστασιάδη Γρηγόρη

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΞΑΝΘΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣΤον Ξανθιώτη αθλητή της Ελληνορωμαϊκής Πάλης Αναστασιάδη Γρηγόρη τίμησε ο Δήμος Ξάνθης, για την επιτυχία του στους Μεσογειακούς Αγώνες, που κατέλαβε την 3η θέση.
Ο προπονητής του είχε μόνο καλά λόγια για τον αθλητή που τον έκανε ευτυχισμένο:
«Σήμερα τίμησαν τον αθλητή του συλλόγου μας, Αναστασιάδη Γρηγόρη, ο οποίος κατέκτησε την 3η θέση στους Μεσογειακούς αγώνες της Ιταλίας, ο δήμαρχος Ξάνθης κος Μιχάλης Στυλιανίδης και ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του δήμου κος Νίκος Παπαδόπουλος.

Ο αθλητής του συλλόγου της πόλης μας πήγε πολύ καλά στους Μεσογειακούς της Πεσκάρα και από δω και πέρα βλέπει μόνο μπροστά, τους επόμενους δηλαδή «Μεσογειακούς» αγώνες που διοργανώνονται στην Ελλάδα, πανευρωπαϊκούς αγώνες, αλλά και παγκόσμιους γιατί όχι και την Ολυμπιάδα του Λονδίνου. Έχουμε κοντά, στις 27 Σεπτεμβρίου, το Παγκόσμιο στη Δανία και του χρόνου πολλά πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Το μέλλον του αθλητή μας φαίνεται λαμπρό. Οι ώρες προπόνησης είναι πολλές, γιατί αν δεν κουράζεσαι στην προπόνηση δεν κάνεις τίποτα.»
Ο Δήμαρχος Ξάνθης, τόνισε από την πλευρά του ότι η τιμή για την πόλη μας, είναι διπλή:
«Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση καλωσόρισα στο δημαρχείο τον αθλητή της ελληνορωμαϊκής πάλης του συλλόγου της πόλης μας «ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ», τον Γρηγόρη τον Αναστασιάδη, ο οποίος μας έκανε όλους υπερήφανους με το να κατακτήσει, αν και τραυματίας, πρέπει να τονίσω την 3η θέση και να πάρει το χάλκινο μετάλλιο στους πρόσφατους μεσογειακούς αγώνες, στην Πεσκάρα της Ιταλίας. Είναι μια τεράστια επιτυχία και είμαι βέβαιος πως θα συνεχίσει την ανοδική του πορεία και στους παγκόσμιους αγώνες που θα έχουμε σύντομα. Θα μας φέρει σίγουρα και πάλι μια μεγάλη διάκριση. Θέλω λοιπόν να τον συγχαρώ, να τον επεναίσω, να τονίσω πως χάρη στη δύναμη της ψυχής, αλλά και στην εντατική προπόνηση, την υπομονή, επιμονή του ίδιου αλλά και των προπονητών του, φέρνει αυτές τις επιτυχίες. Είναι ένα παράδειγμα για όλη τη νεολαία μας. Να συγχαρώ επίσης τους γονείς και όλους τους οικείους του, που του συμπαραστέκονται στο δύσκολο αυτό αγώνα, τον σύλλογό του που προσφέρει πάρα πολλά στη νεολαία μας και βέβαια τον προπονητή του, ο οποίος οπωσδήποτε τον βοηθά για να έχει αυτές τις μεγάλες επιτυχίες».
Τέλος, ο ίδιος ο τιμώμενος αθλητής, τόνισε στη «Θ»:
«Είμαι 3ος Μεσογειονίκης στην ελληνορωμαϊκή πάλη, στα 55 κιλά. Οι αγώνες διεξήχθησαν στην Πεσκάρα της Ιταλίας. Είμαι χαρούμενος, είναι η πρώτη μου διάκριση και το πρώτο μετάλλιο που φέρνω από το άθλημα και σίγουρα είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος. Ασχολούμαι πολλά χρόνια με το αγώνισμα της πάλης. Είχα συμμετοχή και στους ευρωπαϊκούς αγώνες που και πάλι φέτος διεξήχθησαν στην Ιταλία. Αυτές είναι από τις πρώτες μου εμπειρίες το να βρίσκομαι στο εξωτερικό και να εκπροσωπώ τα ελληνικά χρώματα. Με το που βγήκα πρωταθλητής, μπήκα στην εθνική ομάδα, ξεκίνησα από εδώ. Είμαι 25χρόνων και ο στόχος μου είναι οι επόμενοι Ολυμπιακοί Αγώνες του Λονδίνου. Οι επόμενοι «Μεσογειακοί» αγώνες θα διεξαχθούν στην Ελλάδα κι ελπίζω, να είμαστε καλά, γεροί και δυνατοί και να φέρουμε το χρυσό! Προπονητής μου εδώ στην ομάδα που προπονούμαι είναι ο κος Ηλιάδης Θόδωρος.»

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: