14/12/10

14/12/2010

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μισές αλήθειες από τον κ. Παυλίδη.
Καταρχήν, ποιος τον έβρισε;
Όποιος έχει αντίθετη άποψη από αυτόν είναι υβριστής;
Δεύτερον, ο Μάρτιος του 2010 δεν είναι "ανύποπτος" χρόνος, αλλά η περίοδος κατά την οποία ο κ. Παυλίδης αποφάσισε να κατεβεί υποψήφιος Περιφερειάρχης.
Τρίτον, δεν απαντάει με σαφήνεια στο ποια είναι τα "λοιπά έσοδα". Πολύ απλό το γιατί. Γιατί οι πόροι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να είναι άλλοι εκτός από Κοινοτική και Εθνικοί. Τελεία και παύλα.
Τέταρτον, αυτό που έγινε στην Περιφέρειά μας, έγινε σε ΟΛΕΣ της Περιφέρειες.
Και Πέμπτον: Μια ερώτηση προς τον κ. Παυλίδη: Όταν σχεδιαζόταν το ΠΕΠ, γιατί τότε δεν αντέδρασε για τα "Λοιπά έσοδα" (που επαναλαμβάνω πως αποδείχθηκε ότι ήταν επικοινωνιακό τρικ της προηγούμενης κυβέρνησης) ζητώντας από τους ομοϊδεάτες του ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ αυτά;
Ας αφήσει ο κ. Παυλίδης τα περί "υβριστών" και ας καταλάβει πως αν από τώρα ξεκινήσει με διάθεση λαϊκισμού την θητεία του στην αντιπολίτευση της περιφέρειας, θα χάσει την λίγη αξιοπιστία που το έχει απομείνει.
Ένας φίλος από τα παλιά.

Ανώνυμος είπε...

Προφανώς ο ανώνυμος κινείται στην σκιά. Συνεχίζει να υβρίζει μιλώντας "για λίγη αξιοπιστία".Φαίνεται και των υπογείων διαδρομώμ, αναφέροντας ότι είναι φίλος του!Προφανώς πριν τον νόμο ήξερε ο ανώνυμος ότι θα κατεβεί υποψήφιος.Πως;Ισως είναι αυτού του επιπέδου η αξιοπιστία του.Πράγματι οι πόροι είναι και εθνικοί.Αυτοί κόπηκαν. Γιατί ο πόνος αυτός και πως ξέρει ότι δεν αντέδρασε; ηταν στις επιτροπές. Προσωπικά , κρίνοντας από την κατραγγελτική στάση,πιστεύω ότι αντέδρασε.Οσο για για την κυβερνητική εντεταλμένη εμπάθεια καλό είναι ,ο έμμισθος,να μην πιάνει τον Γιώργο, γιατί έχει την νομιποίηση του 49% περίπου των εκλογέων.. Ψηφοφόρος του Γιώργου.

Ανώνυμος είπε...

Άντε πάλι. Πάλι βρίζουμε. Όποιος διαφωνεί με τον μέγα Νομάρχη, είναι υβριστής!
Πάλι δεν απαντάει ο δεύτερος ανώνυμος, που προφανώς έχει πάρει εντολή από τον ίδιο τον αποχωρούντα νομάρχη να απαντήσει.
Τον Μάρτιο του 2010 ήδη είχε "κλειδώσει" η ΑΙΡΕΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ...
Μη με αναγκάζετε να βρω δημοσιεύματα που ο κ. Παυλίδης έλεγε από τότε ότι θα ενδιαφερθεί μόνο αν υπάρξει αιρετή περιφέρεια...
Τα σάπια αλλού και τα ψέματα αλλού! Οι πόροι κάθε άλλο παρά Εθνικοί ήταν στα... "λοιπά έσοδα". Οι εθνικοί ήταν στην στήλη "ΕΘΝΙΚΟΙ". Δε θα μας τρελάνετε κιόλας.

Ανώνυμος είπε...

αφού δεν θα ήταν εθνικοί, ούτε κοινοτικοί πόροι, τιήταν τα λοιπά έσοδα;μήπως τούβλα;Μας δουλεύεις στημένε;
Μήπως έμαθες τι είπε ο κολλητός σου οΓιαννακίδης γιαυτό ;
(κάποιος που δεν αντέχει το ποδοπάτημα του τόπου.)

Ανώνυμος είπε...

Έχει δίκιο ο ανώνυμος. Ακριβώς! Τούβλα ήταν. Της προηγούμενης κυβέρνησης.
Επικοινωνιακά κόλπα.
Εγώ ξέρω ότι όποιος δεν αντέχει την αλήθεια, βρίσκει "στημένους"...