30/9/09

Παραιτείται ο Παππάς;

ΕΝΤΟΝΕΣ ΦΗΜΕΣ ΧΘΕΣ ΗΘΕΛΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

- Ενοχλημένη η Ρηγίλλης από την τροπή που πήρε η υπόθεση του Υποψηφίου Βουλευτή Καρδίτσας
- Σήμερα το διοικητικό συμβούλιο στην καπνοβιομηχανία με προσπάθεια τακτοποίησης «γαλάζιων» εργαζομένων

Προς παραίτηση οδεύει, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες της «Θ», ο Πρόεδρος της ΣΕΚΑΠ Α.Ε. και Υποψήφιος Βουλευτής Καρδίτσας κ. Νίκος Παππάς.
Ο «εκλεκτός» του Μαξίμου, μετά το σάλο που ξέσπασε στον τύπο και που ενόχλησε τη Ρηγίλλης, οδηγείται πλέον προς παραίτηση, μιας και εκ των πραγμάτων θα το πράξει λόγω και αλλαγής του πολιτικού σκηνικού, όπως διαφαίνεται μέχρι σήμερα.

Σήμερα εξάλλου συνεδριάζει και το διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας, απόντος του κ. Παππά, με προεδρεύοντα τον κ. Ράπτη προκειμένου – σύμφωνα με πληροφορίες - εκτός των άλλων να μονιμοποιήσει προσλήψεις της τελευταίας στιγμής, κάτι που έχει… εξοργίσει το τοπικό ΠΑΣΟΚ!
ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ
Η νομότυπη πλήν όμως ηθικά καταδικαστέα κίνηση του κ. Παππά, να κρατήσει τη θέση του ως Προέδρου στην ΣΕΚΑΠ και παράλληλα να θέτει υποψηφιότητα ως Βουλευτής στην Καρδίτσα, ήταν αναμενόμενο ότι θα ξεσήκωνε θύελλα αντιδράσεων, αφού ως γνωστόν η καπνοβιομηχανία είναι και… «πολιτικό μαγαζί» και συνεπώς αφήνει να εννοηθούν πολλά, ακόμη και όταν η έδρα που ζητά να εκλεγεί ο κ. Παππάς είναι χιλιόμετρα μακριά από την Ξάνθη. Και η ΣΕΚΑΠ όμως είναι μία εταιρία Διεθνούς φήμης και δράσης!
Συνεπώς ο κ. Παππάς όφειλε να είχε παραιτηθεί.
Η Ρηγίλλης που είδε το θέμα να παίρνει διαστάσεις – δημοσίευσε άλλωστε πρώτη η «Θ» το συγκεκριμένο θέμα – φέρεται να ζήτησε από τον κ. Παππά να παραιτηθεί για να μην χρεωθεί και άλλο μεμπτό, στα ήδη πολλά, προς το κυβερνόν κόμμα.
Η ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ…
Μπορεί ο κ. Παππάς να μην έχει υποβάλλει επισήμως την παραίτησή του, πλήν όμως το διοικητικό συμβούλιο με αντικαταστάση Πρόεδρο τον κ. Ράπτη (Αντιπρόεδρο), συνεδριάζει σήμερα και μεταξύ των άλλων, σύμφωνα με πληροφορίες της «Θ», πρόκειται να συζητηθεί ή καλύτερα θα επιχειρηθεί να τακτοποιηθούν οι τελευταίες «γαλάζιες» προσλήψεις στην πολύπαθη καπνοβιομηχανία, προκειμένου οι επόμενοι – όποιοι και αν είναι - να μην μπορούν να θέσουν υπό αμφισβήτηση τις προσλήψεις αυτές.
Ήδη το τοπικό ΠΑΣΟΚ, δια στόματος του συντονιστή γραμματέα, προειδοποιεί: «να μην γίνουν τέτοιου είδους κινήσεις, γιατί θα ακυρωθούν όλες από τις διοικήσεις του ΠΑΣΟΚ, αμέσως μετά τις εκλογές…»
Η όποια εξέλιξη στο θέμα αυτό, αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

ΠΑΝ. ΠΕΝΤΖΟΥΡΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: