21/8/09

Ποιος είναι ο «κάποιος» κύριοι του Εμπορικού Συλλόγου;

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΩΝ ΜΕ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ
Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τα μέλη του νομαρχιακού συμβουλίου για την ηθική αναγνώριση των αγώνων του εμπορικού κόσμου, εξέδωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Ξάνθης, αλλά μεταξύ άλλων αφήνονται και πολλά υπονοούμενα για ύπαρξη ανθρώπου που αμφισβητεί την προσπάθεια και τις προθέσεις των μελών του Συλλόγου.
Γράφει λοιπόν η διοίκηση:

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όσα από τα μέλη του Νομαρχιακού Συμβουλίου ταυτίστηκαν με τις απόψεις μας, ψηφίζοντας αρνητικά, σχετικά με την δημιουργία ενός ακόμη εμπορικού κέντρου στην περιοχή μας.
Η απόφαση αυτή μας δίνει το δικαίωμα να ατενίζουμε με αισιοδοξία το μέλλον τόσο εμείς σαν επαγγελματίες όσο και εργαζόμενοι στις επιχειρήσεις μας.
Το λυπηρό είναι πως μερικοί δεν κατανόησαν ποτέ τις θέσεις και των αγωνία μας.
Μάλιστα «κάποιος» τις εξέλαβε ως προσπάθεια «τρομοκρατίας» έναντι των μελών που ψήφισαν.»

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο «ΚΑΠΟΙΟΣ»;
Η διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Ξάνθης οφείλει να κατονομάσει το ποιος είναι ο «κάποιος» που εκλαμβάνει λανθασμένα τις προσπάθειες που γίνονται για την υπεράσπιση των συμφερόντων της αγοράς της Ξάνθης.
Άλλως θα θεωρηθεί ότι υπάρχουν σοβαρά «ρήγματα» στον φορέα, που όχι μόνο δεν έχουν επουλωθεί αλλά διαιωνίζονται εις βάρος της προώθησης των αιτημάτων των εμπόρων.



Δεν υπάρχουν σχόλια: