8/12/09

Με το ζόρι επιβάλλουν τον Πρόξενο στην ορεινή περιοχή

Ο ΔΗΜΟΣ ΜΥΚΗΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΔΑΠΑΝΕΣ «ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ»



-Αγανακτισμένοι οι μουσουλμάνοι από τον Ψευτομουφτή που διαβάζει μηνύματα του Προξενείου στα Τεμένη
-Επεισόδια μικρής έντασης εν μέσω Μπαϊραμιού
-Κανένα διάβημα από Ελληνικής πλευράς για περιορισμό της δράσης του Τούρκου Αξιωματούχου


Με το ζόρι επιβάλλουν την παρουσία του Τούρκου Προξένου στην Ορεινή Περιοχή, όπου κατοικούν οι έλληνες πομάκοι, τόσο ο Δήμος Μύκης όσο και ο Ψευτομουφτής Μετέ, όπου δρουν ανενόχλητοι και με χρήματα του ελληνικού δημοσίου διοργανώνουν τις φιέστες του τούρκου αξιωματούχου!

Εξοργισμένοι Μουσουλμάνοι, αντέδρασαν εν μέσω της Ιερής Γιορτής τους του Μπαϊραμιού, όταν ο Ψευτομουφτής, μετά το θρησκευτικό μήνυμα, επιχείρησε να διαβάσει μηνύματα ανθελληνικού χαρακτήρα του Τούρκου Προξένου!
Η κατάσταση στην ορεινή περιοχή είναι εκρηκτική από τους απλούς πολίτες, που βλέπουν τους λεγόμενους πολιτικούς και πολιτευτές ή καλύτερα παράγοντες να πηγαινοέρχονται με τις πολυτελείς λιμουζίνες και να περιοδεύουν τον Πρόξενο ως… τον «σωτήρα» τους!
Πρώτος και καλύτερος ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Τσετίν Μάνταζη, ο Δήμαρχος Μύκης Μουσταφά Αγγά και ο Ψευτομουφτής (σ.σ. αμειβόμενος από το Προξενείο) κ. Μετέ.

ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΕΦΤΑ…

Με χρήματα του Ελληνικού Δημοσίου, πραγματοποιούνται οι φιέστες του Τούρκου Προξένου στην ορεινή περιοχή και μάλιστα ο Δήμος Μύκης, συζητά σήμερα στο Δημοτικό Συμβούλιο και σχετικό θέμα για τη διάθεση πίστωσης.
Είναι τέτοιο το θράσος δηλαδή των σκληροπυρηνικών του Προξενείου, που χρησιμοποιούν τα χρήματα που τους δίνει το Ελληνικό Κράτος, για να λειτουργούν ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!
Διότι ο Πρόξενος μόνο ως «φιλοξενούμενος» δεν είναι στην ορεινή περιοχή, αλλά ο ρόλος του είναι συγκεκριμένος και στοχευμένος, κατά της χώρας μας.
Το ερώτημα είναι, αν και κατά πόσο υπάρχουν ελληνικές αρχές, που δεν θα πτοηθούν από το… πολιτικό κόστος και θα ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ την εν λόγω πίστωση αποκλείοντας από το Δήμο Μύκης να κάνει ανθελληνική προπαγάνδα, τουλάχιστον όχι με ελληνικά «μέσα»!
Η «Θ» για του λόγου το αληθές, δημοσιεύει σήμερα την πρόσκληση του Δημοτικού Συμβουλίου Μύκης, που σήμερα συνεδριάζει και συζητά το επίμαχο θέμα!

ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ!
Όπως προείπαμε, αγανακτισμένοι είναι οι απλοί κάτοικοι, που πιέζονται σχεδόν καθημερινά να αποδέχονται τις συχνές επισκέψεις του Τούρκου Προξένου, αλλά και τα μηνύματά του που διαβάζονται ανελλιπώς στα Τεμένη, κάθε Παρασκευή μεσημέρι, αλλά και στην περίοδο του ραμαζανιού καθημερινά.
Χαρακτηριστικό της έκρηξης των μουσουλμάνων ήταν ο διάλογος που έγινε μέσα σε Τέμενος, όταν ο Ψευτομουφτής Μετέ, επιχείρησε να διαβάσει εκτός του θρησκευτικού κειμένου και πολιτική δήλωση που αναφέρονταν σε Τούρκους!
Τότε πολλοί πιστοί, αντέδρασαν ζητώντας από τον θρησκευτικό - παράνομο – λειτουργό, να σταματήσει να μιλάει περί… Τουρκίας και Προξένου.
Εκείνος στην αρχή ενοχλήθηκε αλλά συνέχισε, με αποτέλεσμα η ένταση να μεγαλώσει και τελικά να κλείσει άρον – άρον την ομιλία του με Προσευχή και έφυγε χωρίς να κάνει ουδεμία άλλη τοποθέτηση!
Όπως ομολόγησαν μουσουλμάνοι στη «Θ», «η κατάσταση με τον Ψευτομουφτή είναι αφόρητη. Μας περνάει για ζώα. Δεν καταλαβαίνει ότι ξέρουμε πια τι γίνεται και τι παιχνίδια παίζονται… Αλλά και η Ελληνική Πολιτεία δεν μας υποστηρίζει… Μας αφήνει να μας κάνουν ότι θέλουν αυτοί. Εμείς είμαστε μουσουλμάνοι και μόνο!»

ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ

Πάντως αξιοσημείωτο είναι, ότι ενώ όλα όσα αναφέρουμε, είναι σε γνώση των Ελληνικών Αρχών, εντούτοις καμία επίσημη αρχή δεν προβαίνει σε διάβημα προς την Τουρκία για να περιοριστεί ο ρόλος και η στάση του Τούρκου Προξένου.
Επίσης άξιο λόγου είναι, πως όλες οι δαπάνες «φιλοξενίας» του Προξένου στην Ορεινή περιοχή, περνάνε από ελληνικούς ελέγχους (Πάρεδροι Ελεγκτικού Συνεδρίου που ελέγχουν δαπάνες και εντάλματα των Δήμων), χωρίς κανείς να αντιληφθεί τις ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ αυτές, που εκτός όλων των άλλων, λειτουργούν και εις βάρος των Ελληνικών Συμφερόντων και εξυπηρετούνται (σ.σ. Ακουσον – Ακουσον), με ελληνικά χρήματα!
Θα υπάρξει άραγε ποτέ καμία συντεταγμένη αντίδραση;

ΠΑΝ.ΠΕΝΤΖΟΥΡΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: