26/11/09

Σ. ΧΑΤΖΗΕΥΑΓΓΕΛΟΥ: «Καμία σχέση με την πραγματικότητα»

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΠΕΙΡΟΥ ΑΠΑΝΤΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ «Θ» ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΑΡΓΙΑ

Φαίνεται πως η περίπτωση της θέσεως σε αργία από την άσκηση των καθηκόντων του, ως προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης, που επιβλήθηκε στο Θεολόγο Καλαϊτζή από τον τέως γραμματέα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Δημήτρη Σταμάτη, έχει «ανοίξει την όρεξη» και σε άλλους οι οποίοι προσπαθούν μάλλον να δημιουργήσουν κλίμα υπέρ ή κατά πολιτικών προσώπων που ασχολούνται στα τοπικά αυτοδιοικητικά, προκαλώντας διαρροές στον τοπικό Τύπο περί «αργιών» και άλλων δημοσίων προσώπων, πέραν του κ. Καλαϊτζή.

Σ. ΧΑΤΖΗΕΥΑΓΓΕΛΟΥ: «ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ…»
Στα πλαίσια αυτά φαίνεται πως είδε το φως της δημοσιότητας σχόλιο σε τοπική εφημερίδα της Ξάνθης, σύμφωνα με το οποίο όχι μόνο αναμένεται να υπάρξουν και άλλοι αιρετοί που θα τεθούν σε αργία στο αμέσως προσεχές διάστημα, αλλά αφήνονται και υπονοούμενα ότι ένας εξ’ αυτών θα είναι και ο δήμαρχος Τοπείρου Στέλιος Χατζηευαγγέλου.
Η «Θ» επικοινώνησε με τον κ. Χατζηευαγγέλου, αναζητώντας την δική του απάντηση στην φημολογία που τον θέλει να οδεύει προς αργία και ο ίδιος, με απόφαση επίσης του κ. Σταμάτη, ο οποίος αξίζει να σημειωθεί ότι έχει συμπλγρώσει σχεδόν δύο μήνες από την παραίτησή του, ενώ ακόμη δεν έχει εμφανιστεί αντικαταστάτης του.
Σχολιάζοντας τα παραπάνω ο κ. Χατζηευαγγέλου ήταν μάλλον λακωνικός στις δηλώσεις του όπου αρκέστηκε να πει πως «ορισμένοι θα το θέλανε πολύ να εκπέσω του αξιώματός μου, έστω και με το να τεθώ προσωρινά σε αργία. Όμως όλα αυτά ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα και είναι εκ του πονηρού προερχόμενα. Ίσως αυτός ο τρόπος ν’ αποτελεί την μόνη επιλογή που έχουν τόσο οι αντιπάλων μου στα αυτοδιοικητικά πράγματα, όσο και τυχόν φιλοδοξούντες ν’ αρχίσουν ν’ ασχολούνται με την αυτοδιοίκηση, για να μπορέσουν να με αντιμετωπίσουν».
Έτσι από την πλευρά του ο δήμαρχος Τοπείρου διαψεύδει κατηγορηματικά την σχετική φημολογία που τον θέλει να είναι ο επόμενος αυτοδιοικητικός παράγοντας στο νομό Ξάνθης που θα τεθεί σε αργία. Δυστυχώς, η κατάσταση που επικρατεί αυτό τον καιρό στην Περιφέρεια Α.Μ.Θ. δεν μας επέτρεψε να επιβεβαιώσουμε ή να διαψεύσουμε είτε τα δημοσιεύματα είτε τα λεγόμενα του δημάρχου Τοπείρου, δεδομένου ότι όπως φαίνεται, η απουσία γραμματέα στην Περιφέρεια έχει καταστήσει άπαντες αναρμόδιους ν’ απαντήσουν για τέτοια ζητήματα…
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΥΛΗΓΑΡΔΑΚΗΣ
syligardakisg@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: